"Met een bekend gezicht doe je makkelijker zaken." Naar opties De kracht van zakelijke fotografie:

Opvallen


Mooie foto’s van oprechte ondernemers zijn dé manier om online op te vallen. Zorg jij voor herkenbare en consistente foto’s op je social media feed en website dan zullen potentiële klanten je content ook daadwerkelijk lezen en willen ze deel worden van jou succes!

Jij bent je merk!


Personal Branding fotografie is voor eigenaren van kleine bedrijven en ondernemers die fotografie willen gebruiken om hun merk en online aanwezigheid op te bouwen. Afbeeldingen die je unieke persoonlijkheid en stijl echt laten zien, zijn erg belangrijk voor het creëren van je merk.

Ik doe er alles aan om eigenaren van kleine bedrijven en ondernemers te helpen hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen met foto’s die echt het verhaal van jou en je merk vertellen.

Aan de hand van een pre-brandshoot gesprek wil ik je graag beter leren kennen en gaan we samen opzoek naar de juiste locatie, sfeer en props die passen bij het het verhaal wat je wilt vertellen. Daarnaast stellen we samen een shootlist samen voor de beelden die je absoluut niet wilt missen.

Op de dag van je personal branding sessie zal ik je door je shoot begeleiden, je op je gemak stellen en helpen met poseren. Van mijn klanten hoor ik vaak dat ze er niet van houden om voor de camera te staan maar dat ze tijdens een shoot met mij zich al snel op hun gemak voelen, dit zie je natuurlijk terug in het resultaat!

Ben jij er klaar voor om je bedrijf en merk naar een hoger niveau te tillen?Neem contact met mij op


Branding fotografie


Als persoon en ondernemer speelt jouw verhaal een belangrijke rol naar je klanten. Of je nou een kort contact of juist een langdurig contact met je klanten hebt, je klant wil weten met wie die te maken heeft. Met de juiste foto’s kun je dit ook terug laten komen in je social media feed en website.

Zowel voor startende als gevestigde ondernemers heb ik een aantal mooie branding pakketen samengesteld.

Bekijk de opties